Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem - actueel
contact | links | sitemap | colofon | donaties
Frankestraat 24
2011 HV Haarlem
023 5321883
administratie@vdgh.nl

Spaar & Hout: vrijwilligers gezocht

Deze dienst is met name bedoeld voor bewoners van Spaar en Hout en Tussenhout (afdeling voor dementerende bewoners) en de omliggende appartementencomplexen Den Hout en Middelhout.

Elke dienst wordt door om en nabij de 20 bewoners bezocht. Echter, niet alle bewoners zijn in staan om zelfstandig naar de kerkdienst toe te komen en zijn afhankelijk van iemand die hen van de kamer haalt en weer terugbrengt. Voor sommige bewoners is hier wat langer voor nodig in verband met leeftijd en/of fysieke beperkingen. Nu is vanuit onze gemeente Ineke Degenaar gelukkig altijd aanwezig bij de diensten, maar zij kan niet zelf alle bewoners ophalen die naar de kerkdienst willen.

Daarom willen we vragen of er meer mensen zijn die willen helpen met het ophalen en terugbrengen van bewoners. Dit kan zowel één als meerdere keren per jaar zijn. De diensten vinden steeds plaats op donderdagmiddag om 15:00 uur. Voor 2019 gaat het om de volgende data: 18 april, 6 juni, 5 september, oktober/november (nader te bepalen) en 12 december.

We hopen dat er een paar mensen zijn die hierbij willen helpen, zodat we alle bewoners van Spaar en Hout in staat kunnen stellen om de kerkdienst bij te wonen. U kunt meer informatie krijgen of u aanmelden bij Ineke Degenaar: cjsdegenaar@gmail.com of (023-2020802).
<< terug
Spaar & Hout: vrijwilligers gezocht