Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem - jongeren
contact | links | sitemap | colofon | donaties
Frankestraat 24
2011 HV Haarlem
023 5321883
administratie@vdgh.nl

Sneel

Sneel! 12 - 18

Sneel (12-18 jaar)
Dit is de plek waar je absoluut een keer langs moet komen. Sneel is een plek speciaal voor jongeren tussen de 12 en de 17 jaar, waar iedereen erbij hoort en iedereen zichzelf kan zijn. In de Peuzelaarsteeg staat het jongerenhuis waar we elke vrijdag te vinden zijn.
Op vrijdag gaan we vaak al om 15.00 uur open. Dan kun je met vrienden chillen, muziek luisteren, bijkletsen, spelletjes spelen of iets anders creatiefs doen. Rond 18.00 uur eten we met z'n allen (€1,50 per maaltijd per persoon). Voor het eten kun je je opgeven tot 16:30 uur in verband met het doen van de boodschappen. Na het eten is er tijd voor een programma waarbij creativiteit, uitdaging en verdieping centraal staan. Uiterlijk om 22.00 uur is het programma afgelopen.


Vanaf 22.15 uur is Sneel open voor iedereen boven de 16 jaar.

 

In de voorjaarsvakantie is er een speciale pelgrimsreis, die ieder jaar naar een andere stad en/of land gaat. Denk aan Malta en Londen. In het Hemelvaartweekend is het Giethoornkamp een vaste prik. Hier wordt vanaf Samen Een geniaal leuk programma georganiseerd. Vast onderdeel van het programma is de dropping. Natuurlijk wordt er met kerst en oud en nieuw iets speciaal leuks georganiseerd zoals een kerstgala en/of diner en een nieuwjaarsfeest/borrel. Het eind van het seizoen wordt feestelijk afgesloten met een knallende slotactiviteit.

 

Adres Sneel: Peuzelaarsteeg 4, Haarlem. Meer informatie? Mail naar sneel@vdgh.nl